luni, 18 ianuarie 2016

Miresele anului 2016 sunt norocoase.....





Anul acesta este preferatul meu atat pentru culorile in trend cat si pentru forma si textura buchetelor.
Florile nu sunt grupate in buchete rotunde, grele, finisate , dimpotriva. Cam de la mijlocul anului trecut s-a anticipat trend-ul buchetelor din acest an: buchete relaxate, forme libere, wild, cu linii interesante, frunze arcuite intr-o parte sau in ambele parti cu un puternic accent rustic, buchetele par mai degraba proaspat culese din gradina.


Culorile anului sunt atat de dulci si placute incat cu siguranta toate miresele vor respecta trend-ul. Paleta de roz pal combinat cu portocaliu dulce, nuantele calde ale apusului de soare, nuante de prun inchis, vor face din buchetele anului acesta o adevarata bucurie.



Florile anului vor fi ca intotdeauna bujorii dar si daliile, hortensia, trandafirii de gradina (David Austin), amaranthus.















           Aspectul rustic va fi dat de combinatia cu vita de vie, ierburi aromatice, macese, fructe – pere, rodii – care vor adauga textura buchetelor si un parfum unic.
Un detaliu foarte important este modalitatea de finisare a buchetelor. Anul acesta se vor decora cu panglici lungi, sofisticate, in culori complementare.





Vor fi multe bijuterii florale, delicate. Vita de vie impletita in forma de colier sau coronita, coronite simple, nu la fel de mari si compacte ca anul trecut.


Suculente vor fi piesa centrala anul acesta. Vor fi folosite cu inspiratie pentru coliere, cercei, bratari, cocarde, corsaje.





Pentru mese cuvantul METALIC este cel care face diferenta pentru accesorii. Argintiul este downtrending in favoarea rose gold, gold si bronze.






Tendinta aranjamentelor de masa este sa se aseze cat mai multe, de diferite dimensiuni, compact sau de-a lungul mesei – se pare ca mesele extra-long sunt din nou in trend. Daca se opteaza pentru un aranjament mare central trebuiesc puse si cateva mici, pot fi chiar boluri cu o singura floare.




 

Photo Booths este un must have al sezonului. Tema macramé si boem fac diferenta anul acesta. Se pare ca sunt special create pentru cadre selfie atat de populare – se stie :)





(o parte din poze imi apartin, o parte sunt copiate de pe diferite site-uri sau forum-uri)
Va pup!










0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...